OPLEIDINGEN EN GEZINSCOACHING

( alle cursief : doorklikken voor link)

Zowel introductielezingen als trainingen worden georganiseerd volgens uw vraag en behoeften voor grote of kleinere groepen. 

De nadruk wordt steeds gelegd op de ‘specifieke gezag invulling’ als basishouding van Nieuwe Autoriteit en daarom wordt in workshops gekozen voor een interactieve bottom-up methode gebaseerd op de  ‘circle way’ .  De technieken van ‘Geweldloos verzet’ worden vervolgens aangereikt en geoefend als  ‘oplossingsmogelijkheid’ bij ontsporend gedrag.

Op geregelde tijdstippen worden open opleidingen voor bemiddelaars georganiseerd waarbij de combinatietechniek NA – bemiddeling wordt voorgesteld en/of de C&CAT methode voor kinderen/scholen.

Op verzoek kunnen opleidingen worden georganiseerd die idan5gedeeltelijk worden gegeven door één van de grondleggers van het model,  Idan Amiel  (directeur van het bekende Schneider-Medical – Center in Israël), samen met mensen van zijn team. Deze trainingen zijn van het allerhoogste niveau. Zo blijft u ook verzekerd van een training die volledig in lijn ligt met de oorspronkelijke principes.

 

Veerle coacht ook ouders geconfronteerd met  gezinstransities (scheiding e.d.) en de daarbij vaak horende toenemende spanningen met de kinderen. Zij helpt hen in die situaties het NA-model toepassen.  Tegelijkertijd combineert zij dat op een specifieke manier met bemiddelende communicatie tussen de verschillende gezinsleden, waaronder ook de kinderen. Het C&CAT model wordt in de gesprekken met de kinderen steeds gehanteerd.

VEERLE  LISABETH                                      

Conflictvermijding en conflicthantering in alle relatievormen, is haar brede veerle 26-5werkveld.

Ze verdiepte zich in velerlei technieken van positieve communicatie, emotie-beheersing, bottom-up autoriteit (circle way), empathie, synergie en geweldloosheid. Zij behaalde een certificaat in NA en NVR

Ze is erkend bemiddelaar  in familie -,  burgerlijke – en handelszaken en master in de rechten.

Ze begeleidt en bemiddelt in gezinnen in transities, met specifieke aandacht voor alle gezinsleden, hun situatie, hun relaties en het uitwerken van duurzame afspraken.

Ze is schoolcoach waar ze trainer is in communicatieattitudes(C&CAT).