top of page

Aanbod                                                            

NIEUW: OOK WEBINARS (ONLINE LEZINGEN & WORKSHOPS)

LEZINGEN

Algemene introductie in het model of uitdieping van bepaald aspect van het model in een twee uur durende lezing 

(€ 300)

Twee uur durende lezing volgens eigen interesse of behoefte wordt op maat gemaakt, inhoud wordt vastgelegd in samenspraak ( € 400)

TRAINING/WORKSHOPS

  • Volgens uw behoeften en/of interesse worden trainingen op maat gemaakt voor groepen tot  max 25 personen. Vanaf 3 uren (550 €) tot een dag tot 7uren (€980) tot reeksen van verschillende dagen of halve dagen ( prijs volgens aantal dagen – af te spreken)

  • Open ouderavonden – telkens in reeks van drie opeenvolgende dinsdagen. (min aantal deelnemers 10 / 120 euro per reeks)

 

Te Oeselgem, Vijvestraat 8 Inschrijving en vragen via contactformulier of mailen naar info@nieuweautoriteit.be

COACHING

Persoonlijke coaching van ouders en plusouders( alleen of samen) in het omgaan met hun kinderen. Het zoeken naar passende hulpmiddelen om de band met de kinderen te verbeteren en hen veilig op te voeden. Deze coaching kan gegeven worden aan beide ouders samen, aan één ouder ( vb bij of na scheiding) of aan een plusouder al dan niet samen met ouder. ( €  85 per uur)

Coaching van teams in scholen, instellingen, bedrijven en andere organisaties om de principes van dit autoriteitsmodel te implementeren.  Dit zal altijd gebeuren met grote nadruk op de ‘teamwerking’ en de geleidelijkheid. Het ‘opleggen’ van dit model werkt niet en zou ook loodrecht ingaan tegen de principes van vrijwilligheid, geleidelijkheid en vertrouwelijkheid die hier zo hoog in het vaandel worden gedragen ( tarief volgens concrete afspraken)

Lees  HIER  een aantal aanbevelingen van deelnemers 

bottom of page